KIRKLARELİ / MERKEZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Oratoryo, Gölge Tiyatrosu, Koro ve Şiirlerin sunumuyla; İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY' u anma törenimiz, Sayın Valimiz Birol EKİCİ, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hilal Liliyar ÖZEFSUN, birçok kamu kurum yöneticisi, farklı okul yönetici,  öğrencileri ve Kırklareli halkının katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kırklareli Huzur evini ziyaret ederek  yaşlılarımızla sohbet gerçekleştirdi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Prejesi kapsamında okulumuzda Şubat ayı içerisinde yürütülen etkinlikler.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz Duygunur Balkan Şahin'in moderatörlüğünde 'Teknolojinin yararları ve zararları'nın tartışıldığı münazarada kazanan takıma ödülleri okul müdürümüz Ali Zafer GÜZELOCAK tarafından takdim edildi.

Türk Kızılay yetkili personeli, 12. sınıf öğrencilerimize yönelik

Afetler ve Koruma Bİlinci Eğitimi ve Çalıştayı gerçekleştirmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 85. Yılında, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" ile anıldı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü kapsamında il genelinde düzenlenen şiir yarışmasında 3.olan öğrencimize, okul rehber öğretmenimiz Duygunur BAŞKAN ŞAHİN ve Okul müdürümüz Ali Zafer GÜZELOCAK tarafından ödül verildi.

Kas

Öğrencilerimiz 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma Töreninde saygı nöbetindeydiler.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında 3.olan öğrencimiz Ayberk ÖZAYTAN'a sayın valimiz tarafından hediyesi takdim edildi.

Kas

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürk'sün…

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu tören ile kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

13.10.2023

Okulumuz tarih öğretmeni Muharrem ÇİÇEK danışmanlığında, okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 100. Yıl mesajı.

Ekm

Taekwondo Trakya Bölge Şampiyonasında Birinci olan M. KILIÇ ve Üçüncü olan E. N. CAN

öğrencilerimiz bizleri gururlandırdılar. Kendilerini tebrik eder, başarılarının artarak devam etmisini dileriz.

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA SİVİL SAVUNMAKULÜBÜ

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN OKULUMUZ İDARECİ, ÖĞRETMEN,

PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE YANGIN TAHLİYE TATBİKATI YAPILARAK. TOPLANMA ALANINDA

BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ZAFER GÜZELOCAK VE OKULUMUZ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ YUSUF ÖZDEMİR